skip to Main Content
026 - 3213174 (zuid) 026- 8200529 (noord) Stuur ons een mail

Dag allemaal,

We kijken ernaar uit om jullie te mogen ontvangen op onze nieuwe locatie aan de Spiekmanlaan in Arnhem. Het duurt nog heel even, de datum van oplevering van het gebouw staat gepland op 1 april. Ook al klinkt dat niet heel serieus, we gaan ervan uit dat het ├ęcht lukt en streven ernaar om al in de meivakantie te verhuizen. We houden jullie graag van de vorderingen op de hoogte en vandaar ook deze korte update.

Op dit moment is ons huidige gebouw drukbezet, we maken gebruik van een lokaal in het gebouw van onze buren van de Christengemeenschap, een zolderetage aan de Brugstraat die ingericht is als lokaal. Onze klas 6 krijgt daar momenteel les en op deze manier houden we de boel zoveel mogelijk bij elkaar. Als we niet zo zouden groeien, dan was het helemaal niet zo’n gekke plek, onze huidige stek, we zijn er een beetje mee vergroeid ondertussen. Maar groeien is wat we doen en een groter gebouw met meer binnen- en buitenruimte is nodig.

Op het moment dat we verhuizen, willen we de huidige klas 1 (groep 3) splitsen in twee groepen. Er staan genoeg kinderen op de wachtlijst om er twee klassen van te maken en -als we nu al meer ruimte hadden gehad- dan waren er op dit moment al twee eerste klassen. Voor nu is het een volle klas waar tot de verhuizing geen kinderen meer bij kunnen. In de toekomst zullen we ook meer instroom mogelijk maken bij de kleutergroepen. Er is voldoende animo voor het vrijeschool onderwijs en voor de Parcivalschool. Dat is mooi om te merken. Steeds meer mensen herkennen zich in de manier waarop ontwikkeling wordt vormgegeven op onze school.

Het gebouw aan de Spiekmanlaan is helemaal leeg. Er is asbest gesaneerd en het bouwbedrijf is momenteel bezig met het slopen van tussenwanden en oude toiletjes. We zijn bijna op het nulpunt van waaruit alles weer kan worden opgebouwd. Er wordt aan gewerkt!

 

Mocht je nog vragen hebben naar aanleiding van dit bericht, dan stel ze gerust.

Ook een plekje op onze wachtlijst? Stuur een mailtje naar administratie@parcivalschool.nl

 

Hartelijke groet, mede namens het team,

 

Hannes van Soest

Back To Top